Fira Remeiart 2018 – Cercle de percussió

La Fira Remeiart es duu a terme cada tercer diumenge de juny al recinte del Castell de Penyafort, a Santa Margarida i els Monjos, i està dedicada íntegrament a les herbes remeieres i a tots els productes que es poden crear amb elles.

Es tracta d’una fira pensada per viure-la plenament, per gaudir passejant tot olorant sabons, gaudint de l’artesania feta amb herbes, tastant licors o menges fetes amb herbes o gaudint de la saviesa d’aquells que elaboren preparats per a la salut i el benestar.

Però també és una fira per aprendre. En el programa d’activitats trobareu un ampli ventall de xerrades, tallers i activitats diverses que us ajudaran a passar tot el dia amb nosaltres.

I això sense oblidar una oferta variada de tallers per als més petits, una zona de pícnic amb servei de bar i les tradicionals botifarres d’herbes o un trenet d’accés al recinte del Castell.

Entre les activitats programades es troba un cercle de percussió per a famílies a càrrec de MuPsicoterapia, el diumenge a les 18:30h.

A continuació podeu fer click a la foto per veure el dossier d’activitats:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *